Ștergerea contului

Acest text este un ciornă (draft), aflat în așteptarea revizuirii, nu constituie consultanță juridică.

Această pagină explică modul în care puteți solicita ștergerea contului dumneavoastră din aplicația Info Traffic.

Ștergere din aplicație

Cea mai rapidă metodă este direct din aplicație: deschideți tab-ul Profil și apăsați „Șterge contul”. Urmați instrucțiunile afișate pentru a confirma ștergerea.

Ștergere prin email

Dacă nu puteți folosi aplicația, trimiteți o solicitare de ștergere la {{CONTACT_EMAIL}}, de pe adresa de email asociată contului dumneavoastră. Vom confirma identitatea și vom procesa cererea.

Ce se șterge

Termen de procesare

Solicitările de ștergere sunt procesate în cel mult 30 de zile de la primire.